Wysłany: 14 Lipiec 2009, 19:11 Odchudzanie podczas karmienia???
Ja stosowałam Reduxil i schudłam 6 kg w 2 miesiące. Moja siostra była zachwycona i też go kupiła (dodatkowy atut, że opakowanie starcza aż na 2 miesiące i łyka sie tylko 2 tabletki dziennie), jednak moja siostra karmi jeszcze dziecko. Reduxil podobno mogą zażywać kobiety karmiące i że jest bezpieczny, ale ja się martwię. Czy może go stosować? nie da sie jej przetłumaczyć, nawet jesli dziecko jest już wieksze przy karmieniu chyba nie mozna sie odchudzac, ale ona uparcie twierdzi, ze nie zaszkdzi. Zaszkodzi to mojemu chrzesniakowi?????
Po co łykać jakies tabletki w czasie karmienia jak proces laktacji wspomaga odchudzanie? Szkoda zdrowia dzidzi. Nie wierzę w te specyfiki, zawsze część tego co jesz wchlania organizm dziecka więc po co truć maleństwo??? No chyba że figura jest ważniejsza niż maluch....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum