Wysłany: 16 Kwiecień 2009, 20:40 zmiana temperatur :( pod czym śpią wasze dzieci?
na dworze wiosna budzi całe życie a tymczasem w nocy raz zimno raz ciepło.. pod czym kładziecie spać maluchy? wystarczylo kilka cieplejszych nocy a maly budzi się zgrzany. wczoraj w nocy zmarzł. juz sama nie wiem jak mam go ubierać i czym przykrywać! mieszkamy w domku jednorodzinnym i niby grzejemy na stałą temperaturę a jednak co noc jest inaczej...
potrzebuję coś takiego co by miało bardzo dobrą cyrkulację powietrza. nie chcę go ubierać w kilka warst go samej by mi tak bylo niewygodnie a kocyk mam niewymiarowy do poszewek. sama śpię pod kołdrą i dla niego też bym chciała ale jest alergikiem i jak na razie żadnej odpowiedniej nie mialam.
dla zainteresowanych znalazłam już odpowiednią kołderkę w zestawie razem z poszwami i obijakiem z firmy feretti. jest taka na jakiej mi zależało, świetna cyrkulacja powietrza, lekka a do tego w dużym rozmiarze wiec posłuży nam przez kilka lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum