Dzieczyny doradzcie mi prosze teraz w tym miesiacu mialm problemy z pechcerzem i musialm przyjmowac antybiotyki i to przez dlugi czas !!w kazdy razie od pocztaku tabletek jetem jakis tydzien jak nie biore juz antybiotykow !!(dltego tak dlugo bralam bo lekarz mi przepisal taki lek ze musiam go przyjmowac co 4 dni :/) bo za kilka dni powinnam dostac @ to po tej 7 dniowej przerwie jak bede zabiezpieczla sie jeszcze tydzien to starczy ??czy caly miesiac tez sie zabezpieczac??
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6271
Wysłany: 10 Luty 2006, 22:45
Wystarczy, że bedziesz sie zabezpieczac przez siedem dni po zakończeniu kuracji antybiotykiem
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
mnie sie wydaje jednak ze podczas ostatnich pigułek mogło dojść do jajeczkowania... i mimo ze w czasie przerwy jestesmy chronione to w tym przypadku jajeczko mogło sobie przetrwac ... wiec moze lepiej sie zabezpieczac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum