Jakiś czas temu. Co 3-4 cykle miałam zatrzymanie okresu i dostawałam luteinę. Kurcze żaden z lekarzy nie proponował badań tylko pozostawiali mi wolną rękę w wyborze albo luteiny albo antykoncepcji hormonalnej
Najczęściej dostawałam okres 3-4 dnia przyjmowania luteiny i nie wiem czy to tak naturalnie czy przez właśnie lut.
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 10 Marzec 2010, 11:56
no ja mam brać od połowy cyklu przez 10 dni i potem w ciągu 10 dni ma być @, ale z tego co czytam to krwawienie dostaje się wcześniej. może to zależy od momentu cyklu w którym się zaczyna brać? może jak biorę tak wcześnie to nie dostanę od razu.
co do tych badań hormonalnych to mnie to bardzo dziwi. mam to szczęście, że nasza gin jest endokrynologiem.
[ Dodano: 10 Marzec 2010, 11:57 ]
A., jakos przezyje, tylko pierwszy moment ssania byl nieprzyjemny
Wysłany: 10 Marzec 2010, 16:43
nie no mi sie podoba . ja ogolnie lubie na takie tematy gadac, lubie nazywac rzeczy po imieniu a nie bawic sie w ą ę...tylko jakos tak sie zaskoczylam...nie wim czemu
_________________ Testuję produkty Alpro soya
"Albo go kocha albo się uparła.
Na dobre, na niedobre i na litość boską."
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6061
Wysłany: 10 Marzec 2010, 17:13
alizz napisał/a:
ale cipka to nie jest żadne "słownictwo" podług mnie ;]
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 10 Marzec 2010, 17:24
już kiedyś o tym z Alą gadałyśmy - ja nie mam problemu z penisem a ona z cipką ja trochę mam. Ale staram się nie mieć tzn wprowadziliśmy ją do użytku w rozmowach z T.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum