Ja mam takie pytanie czy jak uprawialam petting z chlopakiem i jesli on mial na rece niewielka ilosc tego plynu co jest przed wytryskiem i wprowadzil mi go do pochwy to czy moge zajsc w ciąże? czy zrobic sobie lepiej test i sprawdzic? Czy może mi ktoś konkretnie odpowiedziec na to pytanie?
zazwyczaj od konca miesiaczki liczylam 28 dni i mialam znow okres... Czytalam wlasnie w internecie ze takim objawem ciazy jest np czestsze oddawanie moczu itd
strasznie sie boje jaki bedzie wynik ale skoro tydzien po tym dostalam okres co prawda byl troche mniej obfity co zawsze to chyba malo prawdopodobne zebym byla w ciazy
Okres nie daje pewności, że nie jesteś w ciąży, ale chyba wcześniej wystaraczająco wiele razy powiedziałyśmy Ci, że prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bliskie zeru.
Nerwy, upał itp. to wszystko może wpłynąć na przesunięcie i obfitość miesiączki.
Cokolwiek nie powiemy nie rozwiejemy Twoich wątpliwości.
Zrób test, albo idź do lekarza. Na to, żeby się bać jest już troszkę za późno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum