Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3187 Skąd: warszawa
Wysłany: 16 Luty 2010, 19:16
rosel napisał/a:
[ Dodano: 16 Luty 2010, 17:12 ]
A Pyza, a nie masz czasem zespołu Raynauda? Moja K. na to choruje.
Matkooo, nie wiem, nie wiem w ogóle, co to za zespół, ale już odpalam google.
edit:
kurcze, to moze być to, bo mi właśnie tak bledną niektóre palce, powodując odrętwienie i taki dziwny ból. Się chyba przejdę do lekarza ogólnego..
A może to "zwyczajne" problemy krążeniowe? W lato nie masz też zimnych palców u nóg na przykład? Ja nawet latem śpię w skarpetkach ze względu na leniwe serce właśnie.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 7551 Skąd: Windmill paradise
Wysłany: 16 Luty 2010, 21:03
Rosel nawet tez tzw zespol to nic nadzwyczajnego. przyczyny sa rozne ale to bardzo popularne ''schorzenie''. mi tez bledna palce , czasem sinieja i dretwieja. mam zimne stopy caly rok, czasami jak jest chlodno to jeszcze czasem prawie ich nie czuje
Pyza mysle ze mozesz skonsultowac swoje problemy krazeniowe. Masz niskie cisnienie tetnicze?
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 02 Lip 2006 Posty: 2704
Wysłany: 17 Luty 2010, 18:43
Ja po tym opakowaniu (zostały mi 2 tabletki) chciałam zrobić sobie przerwę na pół roku, ale że dzisiaj zachciało nam się igraszek, a w pobliżu nie było gumek, to "dojem" jeszcze jedno opakowanie.
_________________ "Szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." #########
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3187 Skąd: warszawa
Wysłany: 17 Luty 2010, 19:21
Migottko, nie wiem, jakie mam ciśnienie, ostatnio mierzyłam z pól roku temu, to podobno było w porządku (jeśli ciśnienie tętnicze to takie, co się mierzy na ramieniu ;P). Skonsultuję te krążeniowe sprawy, bo przecież skonsultować nie zaszkodzi, a może pomoże Dzięki dziewczęta za porady
Magduś, bardzo mi się spodobało Twoje 'dojadanie' opakowań
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum