Przeczytałam cały topic, ale chyba potrzebuje jeszcze potwierdzenia, że jest ok, albo wyprowadzenia z błędu (zawsze możecie wykasować post ) niecałe pół godziny po przyjęciu 15 tabletki odwiedziłam łazienkę w "rzadszej sprawie". Byłam przekonana, że to nie ma wpływu na antykoncepcje, ale później pojawiły się wątpliwości. Ponieważ myślałam, że wszystko jest ok to nie wzięłam 2giej tableki. Czy muszę się jakoś dodatkowo zabezpieczać czy antykoncepcja jest zachowana
bonnie_blue Tu już tylko odwyk może pomóc Wróżka Jeżynka
hej dziewczyny. mam taki sam problem jak wszytskie pozostale... zawsze o 18.00 biore pigulke ale wczoraj w nocy kochalismy sie z moim facetem... o zapomnianej tabletce przypomnialam sobie dopiero pod prysznicem bardzo rano kilkanascie minut po 6.00. nie mam pewnosci czy jestem do konca zabezpieczona i czy do niczego nie doszlo... poza tym nie wiem co zrobic przerwa... zapomniana tabletka miala number 12...
aha, zadnych biegunek ani innych dolegliwosci nie mialam...
Pomogła: 7 razy Wiek: 29 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 16 Wrzesień 2005, 16:34
jesli wzielas pigulke natychmiast po przypomnieniu sobie to nie ma problemu. Dokoncz opakowanie i sie nie martw bo pigulka nadal dziala. Dla spokoju ducha mozesz sie przez nastepne 7 dni dodatkowo zabezpieczyc, ale nie trzeba
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Gość
Wysłany: 16 Wrzesień 2005, 17:04
dzieeeeeki.... a co z siedmiodniowa przerwa miedzy opakowaniami?
Pomogła: 7 razy Wiek: 29 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 16 Wrzesień 2005, 22:02
Zarejestruj sie i zostan z nami
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
anulka Gość
Wysłany: 17 Wrzesień 2005, 13:27
mam pytanko-biore taletki regularnie i dzis jakies 2 godz. po zazyciu pobieglam do kibelka i tak jeszcze 3 razy(biegunka). A wczoraj sie kochalam-co mam zrobic?czy cos ma robic czy jest wszystko ok?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum