Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 3250 Skąd: miasto moje
Wysłany: 1 Czerwiec 2007, 19:25
nom. kolejna rzecz -- w tamtym cyklu (pierwszy blister hormonów w ogóle) miałam spadek libido, tzn. nie chciało mi się samo z siebie. w tym cyklu jest inaczej
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 3250 Skąd: miasto moje
Wysłany: 5 Czerwiec 2007, 14:44
ja płaciłam ok 40 pln za opakowanie.
a buzia? w sumie to nie zauważyłam żadnych znaczących zmian - ani na gorsze, ani na lepsze. a że od lat cierpie na łojotokowe zapalenie skóry to już w ogóle zauważam wszsytkie plamki, suchosci i inne...
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
taaak, więc jestem po 14 tabletkach yasminelle i w sumie nic szczególnego się nie dzieje oprócz tego, ze przyplątałą mi się grzybica po raz pierwszy od ponad dwóch lat .
mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk, że nie zacznie mi się taka seria jak przy innych tabletach scheringa, które kiedyś brałam
tak poza tym to piersi mi nie urosły, nie bolą. cera - chyba nieco lepsza... tylko ten grzyb oby to było chwilowe
[ Dodano: 12 Wrzesień 2007, 22:17 ]
dziewczynym czy wy też macie pry yasminelle taką huśtawkę z okresem?
bo u mnie nie ma żadnej reguły - raz czkałam na niegoo 6 dni i jedna plamka się pojawiła, potem przyszedł jak zwykle 4 dnia i o taki konkretny, nie żadne tam plamienie. No i teraz znowu - ok. 5 dnia zaczęło się plamienie baardzo delikatne, takie, że właściwie wystarczą zwykłe, codzienne wkładki
Tak pytam sie z ciekawości, czy moze jst jakaś reguła przy tych tabsach, ze to zawsze będzie tak sobie skakać, czy też tylko ja jestem takim egzemplarzem, który nie wie co akurat uderzy?
ja biore yasminelle po yasminie.
nie sadze, ze zauwazysz roznice...u mnie nie ma ale mimo wszystko, jakos wole yasminelle - najlepiej czuje sie jak jest jak najmniej hormonow i juz.
ja praktycznie nie czuje, ze je biore...
zobaczysz sama.
pozdrawiam
malina
ahha zapomnialam dodac - minus tabsow z mala iloscia hormonow u mnie - mniejsze libido, w ogole mnie ochota na seks nie nachodzi...to znaczy nie, ze tego nie robie, ale czuje, ze moglabym nie robic.
przy yasmin mialam wiecej ochoty.
no i tyle z tych wrazen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum