Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 3248 Skąd: miasto moje
Wysłany: 27 Czerwiec 2010, 19:37
słuchajcie.
dostałam receptę na 3 opakowania yasminelle.
i skierowanie na próby wątrobowe - na moje własne życzenie.
okres dostałam dzisiaj, więc chciałabym zacząć je przyjmować, a krew oddam jutro z rana.
myślicie że mogę tak? czy to zafałszuje wyniki? czy lepiej poczekać i wziąć pigułkę od 5. dnia cyklu? co powiecie specjalistki?
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Ja bym od razu zaczęła brać od pierwszego dnia krwawienia.
Przecież próby wątrobowe robi się też w trakcie brania tabletek, a jedna czy dwie tabletki nie wpłyną na pewno na wynik
A dlaczego nie? Mi nigdy nikt nie mówił, żeby nie robić w czasie miesiączki.
Ale jeżeli coś w tym jest to ja bym odłożyła oddanie krwi, ale tabletki bym zaczęła brać 1szego dnia i tak.
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 02 Lip 2006 Posty: 2844
Wysłany: 27 Czerwiec 2010, 21:11
Badanie po prostu odzwierciedla stan wątroby i należy robić je w czasie przyjmowania substancji szkodliwych dla wątroby. Gdy wyniki wyjdą złe, to przerywa się leczenie.
_________________ "Szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." #########
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum