Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3187 Skąd: warszawa
Wysłany: 17 Luty 2010, 17:41
ulenka napisał/a:
pyza, Ciebie dużo kobiet irytuje coś
Ej, ja też to ostatnio zauwazyłam. Może to przez to, ze sama nic ciekawego teraz nie robię i mnie to frustruje Ale na swą irytacje nic nie poradzę, no. Najwyzej przestane o tym pisac, zeby nie wyjsc na jakąś antykobiecą
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3187 Skąd: warszawa
Wysłany: 14 Marzec 2010, 21:38
ulenka napisał/a:
Zabieram się za "Dom nad rozlewiskiem". Może banalny język, ale dam szansę tej książce - moja mama jest zachwycona tą historią
Przeczytałam pierwszą część. Samo miejsce, sam motyw takiego życia, fantastyczny. Ale jeśli chodzi o resztę, to mnie ta książka nie podeszła. No ale wiecie, mój gust jest dziwny, taki trochę 'na przekór' (choć nie celowo)
Za to dałam się naciągnąć na mocno ostatnimi czasy rozreklamowaną książkę o Kapuścińskim i zaczynam ją sobie teraz
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 18 Marzec 2010, 11:38
oj ale się wciągnęłam! tylko wczoraj (w tramwaju i w szkole w czasie przerwy) przeczytałam ponad 100 stron! świetna jest, superklimat i urocza i zabawna. i nie widzę tego co "ludzie mówią" że "banalny język" - może nie jakiś poetycki, ale normalny zupełnie, jak wszystkie inne współczesne książki (no może oprócz Pilcha etc.).
w każdym razie właśnie na coś takiego miałam ochotę od dawna - na powieść/opowieść, która mnie wciągnie w swój świat i strasznie się cieszę, że to ma 3 tomy - będę miała co czytać na nartach. o.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum