przede wszystkim za to jak gra Jest świetnym aktorem
A wy kogo lubicie? Kto wam sie podoba?
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3187 Skąd: warszawa
Wysłany: 5 Czerwiec 2006, 16:07
Nie mam kogoś takiego "jak ulubiony aktor". Cenię ich wielu i to zazwyczaj nie za całokształt twórczości, tylko za jakieś poszczególne pozycje w ich filmografii, np.
Billa Murray'a za "Miedzy słowami"
Jacka Nicholsona za "Lot..."
Nortona i Pitta za "Podziemny krąg",
Spacey'ego za "American Beauty"
Ale nie jestem krytykiem, w dodatku kiepsko operuję obcymi językami, więc nie umiem ocenić czy ktoś gra dobrze czy źle, po prostu ich role bardzo mi podpasowały :]
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 3236 Skąd: miasto moje
Wysłany: 5 Czerwiec 2006, 19:31
pyza - mam podobnie choć kilku lubię za więcej niż jedną rolę
i tak:
hugh grant, bo jest moim ideałem. z takim facetem mogłabym spędzić życie (pomijając ijego infantylizm i niedojrzałość)
tom hanks (pomijając kod)
jak sobie kogoś jeszcze przypomnę, to dopiszę
ale dla hugh granta, to rzuciłabym wszystko
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Też go bardzo lubie Podobało mi sie jak zagrał w "Bez twarzy" super
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
jak iskierka666 uwielbiam Bruce'a W. [smilie=buja_w_oblokach_na.gif]
jak Dzietka uwielbiam Denzela W. [smilie=buja_w_oblokach_na.gif]
a na dokładkę może być od miluszki Johnny D. [smilie=buja_w_oblokach_na.gif]
krótko mówiąc, ta trójka to moja wielka filmowa "milości" [smilie=buja_w_oblokach_na.gif]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum