Wysłany: 24 Sierpień 2006, 14:37 Dieta South Beach
Chciałabym spróbować, ale nie mam na razie książki z przepisami i zalecanymi produktami. Może wiecie na czym dokładnie ta dieta polega i może znacie jakies przepisy?
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
Kikker wie wszystko
Kurcze, próbowałam znaleźć, bo kiedyś bardzo dużo o niej pisała, ale najwyraźniej w tematach, które się powiedzmy "zarchiwizowały"
Mam tylko linka, którego chyba kiedys podawała http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/
jak dla mnie tragiczna byla ta dieta ... z dnia na dzien slablam mimo ze mozna jesc tyle ile chcesz aLE NIEKONIECZNIE CO CHCESZ HEH w sumie zalecali jedzenie przekasek ale ja bylam taka napchana ze nie mialam gdzie tej przekaski zmiescic nie chodzilam glodna raczej najedzona ale mimo to slablam z dnia na dzien ... 4 dnia zjadlam juz normalne sniadanioe bo do toalety musialam dojsc opierajac sie o sciany nie mialam sily zero sily nie moglam chodzic tyle co doszlam do toalety !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum