Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6061
Wysłany: 21 Luty 2006, 08:19
Gabi nie martw się ja zrobiłam sobie grupę krwi dopiero jak byłam w ciązy, 26 latek miałam.
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Nofret, ja tam się nie martwię na razie heh, coś czuje że jeśli życie mnie nie zmusi, to pewnie też dopiero w takiej sytuacji jak ty zrobię sobie badanie na grupę krwi
ja mam 0 rh+ a o tym sie dowiedzialam jakis miesiac temu. Wydawlao mi sie ze moge zyc bez miesa, bo mnie nie pociaga...ale jak odstwilam do kiepsko ze mna bylo-taka nie do zycia bylam. Wiec moze cos w tym jest
Wiek: 24 Dołączyła: 22 Kwi 2008 Posty: 151 Skąd: Warszawa
Wysłany: 29 Maj 2008, 09:45
hmmm ja pozwolę sobie zakpić z tej 'diety'
już mam niestety delikatne zboczenie 'zawodowe' i uwielbiam takie ciekawostki. Nic tak nie poprawia humoru dietetykowi jak kolejna 'dieta-cud'
A może "schudnij w zależności od swojego naturalnego koloru włosów"
Wybaczcie dziewczyny, ale ja nie mogę ...
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 9513 Skąd: warszawa
Wysłany: 29 Maj 2008, 13:03
a ja bym akurat diety zgodnie z grupą krwi nie bagatelizowała i wg mnie wcale nie jest to żadna nowa "dieta cud". mam w domu książkę "jedz zgodnie ze swoją grupą krwi" i nie jest to książka napisana po to, by schudnąć 10kg w tydzień, tylko po to, żeby po prosto dobrze i zdrowo się odżywiać, mieć lepsze samopoczucie fizyczne.
moja mama stosuje wiele zaleceń z tej książki i sprawdza się. na przykład nie je tego, co zbyt długo trawi jej żołądek, albo po czym ją boli.
_________________ i've been told / told you only find it once in a lifetime
so you better hold/ hold on stronger than ever
like it's the last time
Wiek: 24 Dołączyła: 22 Kwi 2008 Posty: 151 Skąd: Warszawa
Wysłany: 29 Maj 2008, 18:57
to w takim razie nie jest zgodnie z grupą krwi. tylko tak, zeby sie nie 'meczyc'. To oczywiste, ze nie jada sie tego, co nam 'przeszkadza' - chybaze nasz organizm jest juz tak 'zatruty' ta cala chemia, ze go nie slyszymy.
Tak naprawdę wystarczy wsluchac sie w siebie i org. sam nam powie, co w danym momencie jest mu potrzebne.
alizz, zywnieniowcy klamia? w dzisiejszych czasach trzeba umiec madrze korzystac z roznego rodzaju zrodel wiedzy. nie wszystko nam szkodzi na pewno, ale tez i nie pomaga
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 9513 Skąd: warszawa
Wysłany: 30 Maj 2008, 16:56
nie rozumiem Twojej wypowiedzi za bardzo..
mi chodziło o to, że wg tej książki sprawdza się, które produkty zalecane dla danej grupy krwi są ok dla mojej mamy, a które niezalecane źle działają. tyle.
_________________ i've been told / told you only find it once in a lifetime
so you better hold/ hold on stronger than ever
like it's the last time
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum