Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 7551 Skąd: Windmill paradise
Wysłany: 23 Luty 2008, 14:11
Emilcia napisał/a:
ylam przekonana ze przytylam z 2kg a tu nic,ruch robi swoje jednak
nie moowiac tez ze samo Twoje podejscie jest inne a nastawienie psychiczne jest polowa sukcesu.. bo niektorzy moga sie katowac i nic a jak przestana o tym myslec to jest norma i ok
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 24 Luty 2008, 19:03
zupka na śniadanie? T. też czasem je obiad na pierwszy posiłek
Ja dziś jajko na miękko- od jego rodziców ze wsi więc było pyszne a żółtko miało taki fajny prawdziwy kolor i tosty do tego - z wędlinką, i z hochlandem i pomidor + ogórek.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 7551 Skąd: Windmill paradise
Wysłany: 24 Luty 2008, 21:03
ulenka napisał/a:
Ja dziś jajko na miękko- od jego rodziców ze wsi więc było pyszne a żółtko miało taki fajny prawdziwy kolor i tosty do tego - z wędlinką, i z hochlandem i pomidor + ogórek.
mniam!! aleś mi smak narobiła :]
dzis na sniadanie znow jadła obiad... ale to szczegół
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6061
Wysłany: 25 Luty 2008, 09:53
o ja sto lat chyba nie jadłam jajka na miękko - chyba zaraz ugotuje na śniadanko
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum