temat zapozyczyłam z innego forum ,ale może i tu ktoś skorzysta
teraz stosuję dietę gdzie muszę spozywać dużo bialka,czyli jakis serek czy twarożek 1-2 razy dziennie musi być
początkuję w tym temacie bo ja bardziej mięsożerna jestem ale bardzo zasmakowa mi twarożek z truskawkami,pisalam już o tym,cudo
będę inne mieszanki robić a może Wy macie jakieś pomysly z czym można lączyć serki?
uwielbiam serek wiejski!
dobry jest rzeczywiscie przy stosowaniu diety
ja rowniez lubie z truskawkami, ananasem, mozesz pokroic szczypiorek i cebulke jesli lubisz, miód cukier
to co lubisz
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2943
Wysłany: 25 Styczeń 2008, 14:04
Heh a ja dziś kupiłam akurat serek truskawkowy homogenizowany Baardzo dobry. W ogóle serki homogenizowane są dobre jak byłam mała to pamiętam, że dużo tego zjadałam
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3250 Skąd: warszawa
Wysłany: 25 Styczeń 2008, 23:08
Serek wiejski - pychota. Albo z dodatkiem soli po prostu, albo z pokrojonym zielonym ogórkiem i rzodkiewką. A teraz wypuścili jeszcze na rynek takie z dodatkiem dżemu truskawkowego, ananasowego albo miodu i też są fajne (choć te dżemy trącą chemią).
Ostatnio kupiłam sobie za to do pracy serek homogenizowany Danio i był fuj, 'perfumowany' jakiś strasznie.
Wiek: 24 Dołączyła: 22 Kwi 2008 Posty: 151 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27 Maj 2008, 10:24
serki powiadacie ... pyyyycha. Super są też jogurt robione własnoręcznie - tzn. jogurt nat. + jakie chcesz owoce i zdrowe i smaczne
Mam nadzieję, że samymi tymi serkami się nie żywicie, bo pozastrzelam
podstawą każdej diety 'odchudzającej' są zbilansowane posiłki (nic za dużo nic za mało). Musi być wszystko, bo inaczej to nie dieta, tylko pseudo-dieta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum