Temat zakładam na zlecenie Alpro soya za pozwoleniem Ines
W imieniu firmy Alpro soya chciałabym serdecznie zaprosić użytkowniczki forum do akcji testowania produktów Alpro soya. Ponieważ z uwagą przyglądamy się opiniom klientów o naszych produktach i chcemy, by były one jak najlepiej dopasowane do ich potrzeb, rozpoczęliśmy oficjalną akcję testerską w Internecie.
Wśród zgłoszonych, aktywnych użytkowników for i blogów poszukujemy osób aktywnych, preferujących zdrowy styl życia i odżywiania.
Chcielibyśmy przesłać wybranym osobom zestaw produktów Alpro soya (zestaw napojów sojowych (cappuccino, wanilia, czekolada, naturalny), granola owocowa, deser sojowy) z prośbą o wypróbowanie ich i przedstawienie nam swojej opinii.
Użytkowniczki zainteresowane udziałem w akcji, prosimy o zgłoszenie się w temacie a my wtedy wyślemy do wybranych osób szczegółowe informacje na pw
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6262
Wysłany: 21 Lipiec 2010, 09:21
i ja tez
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6262
Wysłany: 21 Lipiec 2010, 10:27
też właśnie zwrociłam na to uwagę
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum