Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 26 Maj 2007, 17:35
mooooooże? w sumie natura go obdarzyła więc przychodziło mi to do głowy.
hm, nie wiem czy elite nie są przypadkiem mniejsze od innych durexów? wtedy to by mogło być to bo z innymi T. nigdy nie miał problemów.
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 4057 Skąd: Białystok
Wysłany: 27 Maj 2007, 17:32
tak elitte są szersze ciut ale cieńsze.. dlatego ich używamy bo normalne clasiki są za małe..
a dziś były arouser z prążkami i było też fajnie są dosyć cienkie jak elitte
i mam nadzieję Uleńko że to takie przypadki tylko i więcej nie pękną bo zacznę się bać i obmyślać strategie
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 5637
Wysłany: 28 Maj 2007, 10:46
ulenka napisał/a:
wczoraj kupiłam classici w aptece były tańsze niż w sklepie (5,60zł) i nie pękły cool
jestem zwolenniczka kupowania takich rzeczy wlasnie w aptekach - byc moze te poprzednie ktore kupiliscie byly zlezale badz przechowywane byly w zlych warunkach.
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 28 Maj 2007, 10:50
możliwe. w aptece babeczka wyciągnęła je z szuflady, więc były przechowywane w cieniu i chłodzie.
a w sklepie czy na stacji - wiadomo: słońce, wahania temperatur
tylko że ja np. chyba nigdy nie kupowałam w aptece i nigdy to się nie przytrafiało. no nic, zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum