Pomogła: 3 razy Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 6061
Wysłany: 27 Luty 2010, 20:25
też sobie kupiłam tego loreala tak już na wiosnę, która ma nadzieję zaraz przyjdzie
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać
Co zesłał los trzeba będzie stracić
Nic nie może przecież wiecznie trwać
Za miłość też przyjdzie kiedyś nam zapłacić
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 4057 Skąd: Białystok
Wysłany: 4 Marzec 2010, 22:52
Właśnie Atlantis i Opu tutaj zadaję Pytanko - bo macie ten krem .
I oczywiście tym osobom, które są mądrzejsze w temacie niż ja...czyli Wam Wszystkim .
Czy pownnam kupić ten Loreal Happyderm do mieszanej i normalnej czy do suchej i wrazliwej?
Mam skórę mieszaną raczej, czyli linia T bardziej tlusta, a policzki suche. Ale teraz zauważyłam że zimą bardzo wysuszyła mi się cala twarz, a okolice pod oczami niżej na policzkach w ogóle są suchutkie...I nie wiem czy to minie i na wiosnę znów skóra będzie mieszana, czy nie...
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 21 Lis 2008 Posty: 4557
Wysłany: 4 Marzec 2010, 22:54
ja Ci powiem, ze nie zwracam uwagi na to, dopiero niedawno odkrylam, ze sa 2 rodzaje tego kremu
sprawdzilam wlasnie- teraz mam ten do mieszanej, ale jak mowie, nie czuje roznicy miedzy nimi
Czy pownnam kupić ten Loreal Happyderm do mieszanej i normalnej czy do suchej i wrazliwej?
Do takiej jaką masz
A tak serio to ten krem jest przede wszystkim nawilżający - ale jak masz teraz skórę przesuszoną to weź do wrażliwej.
Chociaż jak ja używałam tego kremu to też nie zwróciłam uwagi, że są dwa rodzaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum